Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 09:13

Αιτήσεις για το European Nutrition Leadership Platform

logo 0

To European Nutrition Leadership Platform δέχεται αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 21 και 29 Μαρτίου 2018 στο Λουξεμβούργο. Στόχος των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση των διατροφολόγων/διαιτολόγων σε θέματα ηγεσίας, διαχείρισης κρίσεων και στρατηγικές επικοινωνίας.

Το ENLP Essentials Programme θα πραγματοποιηθεί από 21 μέχρι 29 Μαρτίου και απευθύνεται σε συναδέλφους που βρίσκονται στο τελευταίο έτος των διδακτορικών τους σπουδών, σε μεταδιδακτορικούς ερευνητές στον χώρο της διατροφής και σε συναδέλφους με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τιτλο και αρκετά χρόνια επαγγελματικής προϋπηρεσίας.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι 10 Δεκεμβρίου 2017.

Το ENLP Advanced Programme θα πραγματοποιηθεί από 21 μέχρι 25 Μαρτίου και απευθύνεται σε διατροφολόγους/διαιτολόγους με τουλάχιστον 6-10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν θέση Senior Manager στον χώρο της διατροφής ή των τροφίμων και να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι 30 Νοεμβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, θα αποτελέσουν μέρος του Nutrition Leadership Platform, ενός δικτύου με πάνω από 1000 συναδέλφους από την Ευρώπη, την Νοτιοανατολική Ασία, την Μέση Ανατολή, την Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και την Αφρική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Τριαντάφυλλο Πλιάκα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Αντιπρόεδρος: Σωτηρίου Μάλαμας

Γραμματέας: Παπαδοπούλου Ελπίδα