Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 09:28

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Διατροφή-Ασκηση-Υγεία”

daskal3

Mε τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου στο χώρο του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοίας ανοιχτής θαλάσσης η Επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Διατροφή-Ασκηση-Υγεία”.

Ομιλητές ο Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Υγείας κ.Καφάτος Αντώνιος, ο Πρόεδρος της Ένωσής Διαιτολόγων Ελλάδος κ.Κανελλάκης Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ.Γρηγοράκης Δημήτρης, η Ολυμπιονίκης Πάλης κ.Ζυγούρη Βούλα, η Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοίας κ.Παπαδοπούλου Σοφία, o τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ κ. Κατσαρός Νικόλαος, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Ταμπάκος Δημοσθένης.

Οι κορυφαίοι επιστήμονες και αθλητές παρουσίασαν τις ευεργετικές επιδράσεις της διατροφής και άσκησης στην υγεία και την ανάπτυξη γαστρονομικού τουρισμού.
Συντονίστρια της εκδήλωσης η διοργανώτρια και Πρόεδρος της Επιτροπής <Κρητική διατροφή και Υγεία> κ.Δασκαλάκη Υρώ που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Παγκρήτιο Ένωση για την προσφορά της στην προβολή του Κρητικού πολιτισμού.

Προλόγισε ο έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ.Μαριορής Σωτήρης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχηγός Στόλου Ναυαρχος κ.Παυλόπουλος, η εκπρόσωπος του ΙΣΑ κ. Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου κ. Μαριδάκης, και αρκετοί Πρόεδροι Επιστημονικών φορέων.

Tην εκδήλωση παρακολούθησε αντιπροσωπεία σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής με τη Διοικητή Πλοίαρχο κ.Ανυφαντάκη.

Γεμάτη η αίθουσα με ακροατές από κάθε χώρο που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των κορυφαίων ομιλητών.

daskal1

daskal2

daskal4

Read 786 times

Επικοινωνία

til τηλ: 2109966896

fax φαξ: 2111830565

email info@ed-de.gr

map  Λεβιδίου 23

       Αθήνα 10442

       Ελλάδα

ΔΣ ΕΔΔΕ

Πρόεδρος: Κανελλάκης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος: Γιακουμάκης Μάνος

Γραμματέας: Τσιρώνης Βασιλης

Ταμίας: Τσιούδας Θανάσης

Μέλη:

Υδραίος Γιάννης
Ζουμπανέας Ευάγγελος
Λάμπης Κωνσταντίνος

Συνδεθείτε μαζί μας

Κοινωνικά δίκτυα

facebookFacebook

twitterTwitter

youtubeYoutube 

Σύνδεση

Δεν είναι δυνατή η σύνδεαση