Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 00:00

Διατροφή και Καρκίνος. Από την πρόληψη στη θεραπεία

«Διατροφή και Καρκίνος. Από την πρόληψη στη θεραπεία» είναι ο τίτλος της διημερίδας που διοργανώνει το Τμήμα Κλινικής Διατροφής του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Εκπαίδευσης στην Ογκολογία και Απεικόνιση «Ιπποκράτης», στις 28-29 Μαρτίου 2014, στο Αμφιθέατρο του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ».

Η διημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα του Α΄ Χειρουργικού Τμήματος Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», της Ένωσης Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος και του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, έχει στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν τη σχέση διατροφής και καρκίνου, από το στάδιο της πρόληψης εμφάνισης του νοσήματος μέχρι και τη σημασία της σωστής διατροφικής αντιμετώπισης κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη θεραπεία του ογκολογικού ασθενούς.

Το ευρύτατο φάσμα θεμάτων που θα παρουσιαστούν σε συνδυασμό με όλα τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα, θα σταθούν αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητική συνεργασία όλων των επαγγελματιών που κινούνται στους χώρους της Υγείας, της Διατροφής και της αντιμετώπισης του καρκίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://www.icb.gr/congress.asp?c_id 

Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας εδώ

Read 848 times

Επικοινωνία

til τηλ: 2109966896

fax φαξ: 2111830565

email info@ed-de.gr

map  Λεβιδίου 23

       Αθήνα 10442

       Ελλάδα

ΔΣ ΕΔΔΕ

Πρόεδρος: Κανελλάκης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος: Σωτηρίου Μάλαμας

Γραμματέας: Παπαδοπούλου Ελπίδα

Ταμίας: Μαλαχάς Κωνσταντίνος

Μέλη:

Μανωλαράκης Μανώλης
Σουπιός Ιωάννης
Ανδρουλάκη Νίκη

Συνδεθείτε μαζί μας

Κοινωνικά δίκτυα

facebookFacebook

twitterTwitter

youtubeYoutube 

Σύνδεση

Δεν είναι δυνατή η σύνδεαση